Τρόποι Πληρωμής

Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής:

  • Με αντικαταβολή: Πληρώνετε μετρητοίς το προϊόν κατά την παραλαβή του από τον ταχυμεταφορέα στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει. (έξοδα αντικαταβολής 5 ευρώ για αγορές κάτω των 200 ευρώ)
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να κάνετε κατάθεση το αντίτιμο της παραγγελίας σας στην Τράπεζα Πειραιώς. Προσοχή, εάν επιλέξετε η αποστολή του εμβάσματος να γίνει διαμέσου άλλης τράπεζας προς την τράπεζας Πειραιώς και όχι απευθείας στην τράπεζα Πειραιώς τότε υπάρχουν επιβαρύνσεις και στον πελάτη αλλά και στην επιχείρηση. Σε αυτήν την περίπτωση και τα έξοδα του εμβάσματος που αναλογούν στην επιχείρηση, επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στην περίπτωση αποστολής εμβάσματος απευθείας στην τράπεζα Πειραιώς δεν υπάρχουν επιβαρύνσεις.

Ο τραπεζικός λογαριασμός (Τράπεζα Πειραιώς) που θα πρέπει να χρησιμοποίησετε είναι ο εξής:

IBAN: GR170171608000-6608105142421
Στοιχεία Επιχείρησης: ΤΣΟΡΠΑΤΣΟΓΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ&ΣΙΑ Ε.Ε.

Στην περίπτωση της τραπεζικής κατάθεσης, θα πρέπει να αναγράψετε στο καταθετήριο της τράπεζας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας ή τον κωδικό της παραγγελίας σας και να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας στο 25210-33200 ή να μας στείλετε e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών B2B